KHLY-verkko

Sähköpostilista KHLY-verkko

Khly-verkko on Kanta-Hämeen lintutieteellisen yhdistyksen jäsenistölle tarkoitettu sähköpostilista, jonka kautta tavoittaa kerralla kaikki listaa lukevat ihmiset. Khly-verkkoa voi käyttää mm. retkiseuran etsimiseen, havainnoista kyselemiseen ja ilmoittamiseen, harrastusvälinevinkkien välittämiseen ja kaikenlaiseen KHLY:n toimintaan ja lintuharrastukseen liittyvään keskusteluun. Khly-verkko ei ole tarkoitettu kaupallisille ilmoituksille. Jos kuitenkin haluat tarjota lintuharrastukseen liittyvää mainosviestiä khly-verkkoon, on siitä ensin sovittava yhdistyksen puheenjohtajan/hallituksen kanssa.

(lähetä tyhjä viesti yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen)

(lähetä tyhjä viesti yllä olevaan sähköpostiosoitteeseen)

Muiden lintuyhdistysten sähköpostilistat löytyvät BirdLifen sivuilta osoitteesta: