Miten jäseneksi

Liity Kanta-Hämeen lintutieteellisen yhdistyksen jäseneksi

Kanta-Hämeen Lintutieteellinen yhdistys on BirdLife Suomi ry:n jäsenyhdistys. BirdLife Suomi ry on lintujen suojelu- ja harrastusjärjestö, joka on maamme 30 lintuyhdistyksen ja näiden noin 11 000 jäsenen keskusjärjestö.

Järjestön tavoitteena on linnustonsuojelun ja lintuharrastuksen kautta edistää luonnon monimuotoisuuden säilymistä ja kestävää kehitystä. BirdLife Suomi on osa maailmanlaajuista, yli sadassa maassa toimivaa ja yli 2,5 miljoonan henkilöjäsenen BirdLife International -järjestöä.

KHLY:n jäsenenä voit osallistua yhdistyksen retkille, kokouksiin ja muihin tapahtumiin. Samalla tapaat muita linnuista kiinnostuneita, ja saat tietoa alueesi linnuista ja lintupaikoista. Jäsenille lähetetään myös yhdistyksen vuosikirja. Siinä on summeerattu mm. edelliskauden vuodenaikais- ja harvinaisuuskatsaukset, ja lisäksi paljon muuta luettavaa Kanta-Hämeen linnuista.

Vuonna 2013 jäsenmaksut ovat seuraavat:

• varsinainen jäsen 30 euroa (sisältää KHLY:n vuosikirjan ja Tiira-lehdet)
  • nuorisojäsen 12 euroa (sisältää KHLY:n vuosikirjan  ja Tiira-lehdet)
  • perhejäsen 5 euroa (ei sisällä lehtiä eikä äänioikeutta yhdistyskokouksissa, esim. puolisot, lapset, kummilapset, tyttö- ja poikaystävät yms.)
  • varttuneemman jäsenen valinnainen tukimaksu on 45 euroa  (sisältää KHLY:n vuosikirjan ja Tiira-lehdet)

Voit liittyä BirdLife Suomen keskitetyn liitymissivun kautta Liity tästä tai ottamalla yhteyttä yhdistyksen jäsenvastaavaan.