Muut rallit ja kilpailut

Helmikuun kisa 2010    

Kisaajan nimi - Pinnat

1     H. Hellsten     49 2     H. Seppälä     44 3 M. Hyvärinen 41 4     I. Hakala     40 5     J. Vilkman     39 6     P. Eriksson     39 7     K. Myllymäki     37 8     A-J Lehtonen     34 9     M. Vainio     24

 

Tammikuun 2008 pinnakisa

Tammikuu on ollut keskimääräistä lämpimämpi, minkä olisi luullut houkuttelevan lintujen talvehtimista. Näin kaikesta huolimatta ei ole tapahtunut. Tänä talvena ei ollut pihlajanmarjoja. Marjalinnut olivatkin täysin kateissa. Vain joitakin mustarastaita ja yksittäisiä räkättirastaita on havaittu KHLY-alueella. Samoin tilhiä on vähän. Tammikuun lopulla ilmestyi isohkoja taviokuurna parvia. Ne viihtyivät metsissä syöden kuusen latvuksissa silmuja.  Vaikka lämpimien säiden takia vesistöissä on useissa paikoissa sulapaikkoja, ovat vesilinnut kaikonneet. Lyhyt pakkaskausi jäädytti vedet ja pakotti viipyilijät muutolle.

 

27.4.2008 rallin tulokset

Huhtikuun ralli pidettiin ensimmäistä kertaa kokeilumielessä. Alueeksi oli valittu Lahti-Tampere ?tien itäiset alueet. Näihin luului osa Tuulosta, Hauhoa ja Lammia. Näillä alueilla säännöllinen retkeily on vähisempää. Ralliraati halusi tehdä joukkoiskun alueelle. Siinä onnistuttiinkin hyvin. Alueelta löytyi mm pari naurulokkiyhdyskuntaa ja ainakin yksi pikkulokkiyhdyskunta. Sää suosi retkeilyjöitä. Rallin tulosten purku vietettiin Stone Galleryssa. Rallin juontajana toimi Panu Villanen ja osallistujilla oli sopivasti ralliin kuuluvasti huumoria mukana.